Banner

MKB

'Een webshop? O ja daar ga ik binnenkort ook mee beginnen'. 'Voor een paar honderd euro heb je er één'. Klinkt dit u bekend in de oren? Het lijkt zo eenvoudig: U huurt iemand in en die bouwt voor een webshop en u kunt direct aan de slag. Wellicht heeft u er al één? Dan weet u dat het niet zo eenvoudig is.

Allereerst zal de webshopbouwer aan u vragen hoe u wilt dat de website eruit komt te zien en wat hij allemaal moet kunnen. Niet gemakkelijk te beantwoorden. Het runnen van en webshop levert niet alleen nieuwe business op, maar het is ook een nieuwe business. Een business die vraagt om een andere klantbenadering en andere, vaak snellere, bedrijfsprocessen. Ook het inkoopbeleid zal moeten worden aangepast. Immers u heeft een veel groter bereik. Daarnaast willen en verwachten klanten dat de producten snel, het liefst binnen 24 uur, worden geleverd. Vergeet ook niet de regelgeving, retour zenden mag altijd binnen 14 dagen. Wie gaat dat betalen? Bij vragen wie gaat de telefoon opnemen of de e-mails beantwoorden? U leest het al, leuke business maar wel andere business.  

goedemail.nl heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van e-commerce. Graag helpt goedemail.nl u bij het opstarten van uw online sales activiteiten. Wanneer u vanaf de start alles goed inricht bespaart u heel veel onnodige kosten en heeft u binnen 6 maanden een aanzienlijke omzetgroei. goedemail.nl hanteert hiervoor een vijftal heldere uitgangspunten:

  1. Contact: Zonder contact geen verkoop
  2. Houd het eenvoudig: Door kleine aanpassingen veel extra opbrengsten
  3. Waar voor je geld: ROI tussen 6-12 maanden. De investeringen worden altijd terugverdiend
  4. Eenvoudig om te leren: De kennis is snel overdraagbaar
  5. Aanvullend niet concurrerend: Online inspanningen gaan prima samen met offline activiteiten